Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Hör ni hur det kluckar?

Bland de skönaste ljud man kan höra på sommaren är vågornas kluckande mot en träbåt. Att få ligga på en brygga och låta sig sakta, men säkert, bli vaggad till sömns av vågornas kluckande tillhör definitivt sommarens höjdpunkter. Tyvärr äger jag varken brygga eller båt och jag vet inte om strandskyddslagen, eller för den delen allemansrätten, tillåter att man lägger sig ned på en främmande brygga och lyssnar till klucket från en likaledes främmande träbåt.

Här stannade jag till en liten stund för att lyssna till vågornas kluck som fortplantar sig så skönt via städ, stigbyglar och snäcka till min hjärna.

#2962801

Kluck, kluck på er och på återseende.

Torbjörn

Inlagt 2013-07-12 16:46 | Läst 1508 ggr. | Permalink
Om det inte är en privat brygga kan man nog ligga och lyssna lite. Man kan nästan höra ljudet när man tittar på din bild.
Hälsningar Lena
Svar från pic-tor 2013-07-14 11:38
Tack så mycket Lena för din kommentar. Strandskyddslagen har ju urholkats så mycket på senare tid, p g a alla dispenser, så jag vet inte vad vi har för rättigheter längre längs våra stränder. Men visst är det mysigt med gamla båtar som ligger vid bryggor och där vågorna kluckar så skönt mot bogen.

/Torbjörn
Det finns säkert båtkluck till Iphonen så man slipper att lugna ned sig och vara närvarande i nuet då också. ;)
Ha en fin helg!
/Affe
Svar från pic-tor 2013-07-14 11:40
Det skulle inte förvåna mig om något snille kommit på något sådant för att slippa gå ut och se verkligheten som den är.

/Torbjörn
Dubbelt bra idag! Visst är det härligt med kluckandet som du beskriver, och även härligt med analogt mellanformat! Ha en fin fredagskväll! Mvh. Johan
Svar från pic-tor 2013-07-14 11:41
Tack Johan. Mellanformat är fint och det blir en hel del sådant under semestern.

/Torbjörn



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg