Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Gesällen/Dubbelsteg

Mannen har bråttom. Det såg jag redan i början av trappan. Han nästan småspringer uppför. Tar dubbelsteg. Jag väntar tills han kommer rakt under mig. Då tar jag bilden. En bestämd man som vet vad han vill. Förut tog jag också ofta dubbelsteg när jag gick uppför en trappa. I dag har jag inte lika bråttom, är kanske inte lika vältränad heller, så det får bli ett trappsteg i taget. Upp kommer man ändå.

På återseende

Torbjörn

Inlagt 2021-04-23 17:48 | Läst 984 ggr. | Permalink
Kul vinkel på den där, har han ett plåster på skallen??
Svar från pic-tor 2021-04-23 22:18
Tack Anne-Sophie. Det ser ut som om han har ett plåster på flinten. Kanske slant han med rakhyveln när han trimmade den?
Ovanligt perspektiv, nästan rakt uppifrån. Och trappan har ganska djupa steg som inte ser så höga ut. Det finns trappor där man nästan måste ta två steg i taget, alternativet är att trippa upp ungefär som Chaplin eller Hercules Poirot, kanske är det här en sån trappa? Kul och ovanlig bild-ide´.Hälsningar/ Björn
Svar från pic-tor 2021-04-24 11:37
Tack Björn. Steghöjden här är nog inte särskilt hög så jag antar att det går bra att ta två trappsteg i taget. Ibland är det att föredra framför att ta ett steg. "Det du vinner i kraft förlorar du i väg" gäller väl för det mesta men ibland får man offra lite kraft för att vinna litet i väg.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg