Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Gesällen/Lasse

Lasse sitter på verandan och läser en tidning om sportfiske. En typisk bild på Lasse. Hans främsta fritidsintresse var fiske, främst flugfiske. Många fina laxar har han landat här i Sverige men också i Norge. Det blev många fiskeresor med familj och vänner. Många fiskehistorier blev det också. Han var en duktig berättare och det var alltid roligt att lyssna på hans berättelser. En stor portion humor hade han också så det blev många skratt...

Nästa vecka begraver vi Lasse i Bollnäs kyrka. Hans baneman heter Parkinson. En vidrig "person" som inte borde få gå lös. 

På återseende

Torbjörn

Inlagt 2021-06-23 15:46 | Läst 975 ggr. | Permalink
Det är tråkigt när människor faller ifrån. Inget konstigt med det men alltid lika sorgligt. Jag träffade en kille på ett orrspel i början av 70 talet. Jag besökte honom och var på tjäderspel hos honom flera gånger. Vi höll kontakten genom alla år. I början varje vecka. En kort period blev det mer sällan men sista åren ringde han ofta. För en vecka sedan ringde han fru och meddelade att han avlidit, cancern klarade han inte av.
Sten
Svar från pic-tor 2021-06-24 17:39
Ja, det är tråkigt när nära vänner går bort. Hoppas ändå att du har fina minnen av honom.
Hej Torbjörn, en fantastiskt fin bild på din kompis, sommarljus och vacker. En bra minnesbild att kunna titta på när du får lust. Önskar dig en bra vecka trots begravningen liksom en fin sommar! Hälsningar/ Björn
Svar från pic-tor 2021-06-24 17:37
Tack så mycket Björn. Ja, det var fint ljus den här dagen. Gillar den sortens ljus. Lite gammaldags känsla i det. Önskar dig också en fin sommar, både i Finspång och Korsheden.

Hälsningar Torbjörn



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg