Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Gesällen/Stugan

Har blivit med stuga på äldre dar. Den är inte min utan L:s. Vi åker dit så ofta vi kan. Men bara på sommaren. Det kan bli rejält med snö här. Rödhaken hälsar på ibland, liksom haren. Förr var det mycket älg här och en gång låg ett lodjur på gräsmattan. Lärkfalken brukar fara över stugan ibland men ännu inte i år.

Blåbär finns på tomten i riklig mängd.

Stugorna här har gemensamt vatten som smakar ljuvligt och det är kallt direkt du öppnar kranen. Det blir det inte i stan och du måste spola länge innan det blir drickbart.

Man sover gott här till trädkronors sus och regndropp på plåttak.

På återseende

Torbjörn

Inlagt 2022-08-02 23:00 | Läst 706 ggr. | Permalink
Det ser väldigt mysigt ut och när jag läser din beskrivning förstår jag att det är ett guldställe. Jag minns också att jag sett bilder på bl a haren som nog var fotograferad här.
Hälsningar Lena
Svar från pic-tor 2022-08-04 20:20
Tack Lena. Jo, här hade haren sin daglega hela dagen. Sedan har han hälsat på några gånger till. Senast var på vårvintern och då hade han lite kvar av vinterpälsen. Kul att se att det finns skogsharar kvar. Här trivs vi.
Låter härlig och fint ser det ut också.
Bara att njuta då.
Svar från pic-tor 2022-08-04 20:23
Ja, här trivs vi Margareta. Vi sitter ofta i det inglasade uterummet, som vi kallar naturrummet, och kollar på naturen utanför.
Ser väldigt inbjudande ut och förstår att ni sover gott där. Gärdsgården runt huset förstärker känslan. Sommarhälsningar / Björn
Svar från pic-tor 2022-08-04 20:26
Ja, det är fint här Björn. Några hundra meter bort ligger havet och där brukar vi sitta och speja. Ibland, fast mera sällan, seglar en havsörn förbi.
Ser väldigt inbjudande ut och förstår att ni sover gott där. Gärdsgården runt huset förstärker känslan. Sommarhälsningar / Björn



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg