Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Höstterminen börjar på Ellens

Så var det dags för höstterminsstart på Ellens bageri. Magister Bengt ringde in och lokalen fylldes snabbt med talträngda, vetgiriga och fikasugna ungdomar. Undertecknad missade ett tåg och råkade ut för kraftigt försenad ankomst. Turligt nog slapp jag både örfil och kvarsittning för magistern var upptagen med att läsa specarna för den nya Leican!

Specarna för Leica M9 granskas

Skuggspel

En gammal Leica M6 duger ett tag till

 

Så ringde det ut och jag traskade tillbaka till centralen. På vägen dit hamnade jag mitt upp i en cykeltävling där en av de tävlande precis ryckt loss från huvudklungan :).

Min spaning efter den tid som flytt fortsätter. Det här var bara ett mellanspel.

/Torbjörn

 

 

Inlagt 2009-09-09 23:07 | Läst 3391 ggr. | Permalink
Vi blev rätt många på Ellens igår. Men finns det hjärterum så... :-)
Svar från pic-tor 2009-09-10 10:42
Hej Monica! Ja det var ganska fullt. Några för mig nya ansikten dök också upp. Bl a en kille från Göteborg. Som vanligt var du enda tjejen. Det kan kanske vara svårt för de som jobbar heltid att komma loss på en onsdagseftermiddag.
Fina bilder :)
-affe
Svar från pic-tor 2009-09-10 22:43
Det var trevligt som det brukar på Ellens. Mycket prylsnack, framförallt beroende på lanseringen av Leica M9. Måste erkänna att jag inte blev så upphetsad. Leica kan inte leva på gamla meriter hur länge som helst utan måste anpassa sig till vad konkurrenterna kan erbjuda.
Kul att du gillar bilderna Affe.
Kul att se allas bilder från träffarna. Dina är alls inget undantag från den regeln. :)
Svar från pic-tor 2009-09-10 22:45
Tack för det Micke. Du har väl kameran med dig till Gävle?
Kameran är alltid med :)
Jag var också förbi Schönherrs och klämde lite på M9:an, och liksom dig tycker jag att det mest är en gäspning. Men det har nog inte så mycket med M9 i sig själv att göra utan snarare att jag ledsnat på racet när det gäller hela kameraindustrin.

Jag tycker att fotandet har blivit nästan uteslutande en materialsport och det är trist. Förr brydde (åtminstone inte de jag umgicks med) man sig inte så mycket om vilka prylar en bild var tagen med. Nu verkar det vara det enda som har betydelse ;)

-affe



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg