Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Nya Zeeland

Min yngste son Kristoffer och hans kompis Jens har länge pratat om att åka till Nya Zeeland. De har efter skolan jobbat och sparat ihop pengar som ska räcka ett tag. Eftersom de tänker vara borta ett år så måste de jobba på pats för att det ska gå ihop. Nu är alla papper fixade och resan har börjat. Det var två ganska så oroliga pappor som vinkade av på Arlanda. De beräknas vara framme i Auckland i morgon kl. 10 lokal tid, dvs kl 24 i natt svensk tid.

 

Kristoffer har precis checkat in bagaget

 

Jens och Kristoffer ställer upp för fotografering innan resan

 

Gustaf, Jens, jag och Kristoffer poserar för Jens systrar Frida och Åsa. Ovanan med att se in i  en systemkameras sökare är nog förklaringen till att fötterna inte kom med

 

Åsa och Frida kramar om brorsan Jens medan pappa Gustaf försöker hålla kameran still

 

Ett år känns som en väldigt lång tid. Men jag kommer att åka dit och hälsa på någon gång i början av 2010.

 

På återseende

/Torbjörn

 

Inlagt 2009-10-05 13:22 | Läst 2376 ggr. | Permalink
Vet hur det känns, min äldsta var utbytesstudent 1 år, nu går hon på College där. Fyra år, vilket känns långt. Vi åker dock över i jul och hälsar på.
/Bengt
Svar från pic-tor 2009-10-05 18:11
Ja, fyra år är en lång tid. Speciellt under en tid när ungdomarna inte är så gamla. Jens och Kristoffer kommer inte att ha en fast adress utan bor kortare tider på Hostels och liknande. Jag har laddat ned Skype och det ska bli spännande att se hur det fungerar. Mellan två våningar vet jag att programmet fungerar i alla fall :).
Är alla ungdomar ute och rör på sig? Min dotter kom hem från Australien förra lördagen och igår stack hon iväg till Sydtyskland på ett år. Hon tajmade in min födelsedag däremellan. Och Tyskland är ju inte så långt bort...

...och Skype är suveränt!
Svar från pic-tor 2009-10-05 21:09
Ja, det är ett fasligt rännande på våra ungdomar:). Det är naturligtvis positivt att de vet vad de vill göra - och gör det också.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg