Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

När kommer våren?

Vi har ju fått ovanligt mycket snö den här vintern. Ibland undrar man om det gör att våren blir sen i år. Det tar ju tid att smälta all snö. Jag grävde lite i mitt arkiv och hittade en bild från första april 2009. Tror ni att våren kommer senare i år än förra året?

 

Så här såg det ut 1 april 2009 i Stockholm. Hur kommer det att se ut 1 april i år?

 

På återseende

/Torbjörn

 

Inlagt 2010-03-05 12:24 | Läst 2768 ggr. | Permalink
Lägg gärna in en bild från samma ställe den 1 april! Det vore kul att se skillnaden!

mvh
Helena
Svar från pic-tor 2010-03-05 16:48
Har jag möjlighet ska jag göra det. Kul att jämföra. Enligt DN ska våren komma till Stockholm den 20 mars. Vem som beställt framgår inte av artikeln:).
Ska bli spännande att se..
Svar från pic-tor 2010-03-05 16:50
Jag håller med dig. I dag har det varit dagsmeja i Uppsala så visst har våren tagit de första stapplande stegen. Vi får hoppas att någon Ida sätter fart på den:).
Läste i DN att dom är tvungna att tömma Mälaren på vatten nu för att slippa översvämmning. Stor risk annars i år att dom som dinglar med sina ben över kajkanten annars kommer att bli blöta om fötterna.
Svar från pic-tor 2010-03-05 16:46
De hade det inslaget på Rapport också i går kväll. Jag undrar bara vad som händer med all is om vattennivån sjunker drastiskt. Det är nog stor risk att vårfloden ändå blir kraftig. Ska försöka uppsöka samma ställe i år igen för att se om vågorna slår över kajkanten.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg