Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Festen är slut, nu drar vi hemåt

Den 14 augusti var det American Car Show i Uppsala. Det är en fröjd för ögat att vandra runt bland entusiasternas ögonstenar. Jag fick några ord med en av dem och han berättade om den ständiga jakten efter bra garageplatser där man kan hålla till och meka med bilarna. Nu finns det ju de som inte gör så mycket med sina bilar utan låter de vara i originalskick. För att inte rosten ska ta fart gnids de in med linolja var det en som påstod. Vädret den här dagen var alldeles för soligt för min smak så jag fick koncentrera mig på detaljer i huvudsak. Visar här några bilder från hemfärden där alla visar gott humör fast de kanske inte vann någon buckla den här gången heller.

 

Kom nu gubben min så drar vi!

 

På återseende

/Torbjörn

 

Inlagt 2010-10-22 22:46 | Läst 5268 ggr. | Permalink
Många glada ansikten efter festen :-)
Gubben min på sista bilden har lagt ner lite pengar på sitt.........
vad ska man säga konstverket på ryggen :-)
Gillar bilden på husvagnen en "Airstream " ser det ut som...... och den näst sista bilden.
mvh micke
Svar från pic-tor 2010-10-23 10:59
Ja, konstverket har nog kostat både blod, svett och tårar. Och en slant dessutom naturligtvis. Men vad gör man inte för att glädja sin käresta ;). Du har förmodligen rätt beträffande husvagnen, själv vet jag inte men jag gillar det plåtiga och lite bulliga utseendet.
Vilken hardcore-kille från Moonshine Cruisers som du hittade. Jag spelade för länge sen med ett punkinfluerad gäng om hette Hellmoppers och vi spelade på en fest hos Moonshine 1988. Vi kan lugnt påstå att dom hade väntat sig nåt helt annat och på dörren satt ett stort anslag om att kvällens band hette Hellrockers. Stämningen vart minst sagt hätsk och ingenting vart bättre av att vår kompis Erik fick med sig en av deras tjejer in på muggen. När vi sen skulle plocka ihop vår utrustning efter flera timmars spelande, så gjorde vi det på rekordtid, medans raggarna grymtade och drack dunk. Raggarkungen på stället hade fullt sjå med att avstyra dom som va upprörda. Erik är numera en chef inom kulturen i Stockholm. Tänk vad en bild kan väcka minnen ur det förgågna :)
Svar från pic-tor 2010-10-23 11:03
Se där, se där. Bilder väcker minnen till liv. Hur många gånger har inte det hänt? Fast den här gången var de kanske inte så angenäma ;). Moppers vs rockers; jag förstår grabbarnas frustration ;). Eriks toalettbesök verkar ändå ha befrämjat hans karriär på något sätt -:). Ha det gott Micke!
Mycket fina bilder Torbjörn. Gillar att du oftast håller dig till samma motiv fast ändå inte...du förstår säkert vad jag menar :)
Kram Lena
Svar från pic-tor 2010-10-23 11:12
Tack så mycket Lena. Temat här är till största delen bilägarnas ansikten. Kompakt instängda i sina älskade bilar där de trivs som allra bäst.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg