Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

En rolig historia

Får jag bjuda på en rolig historia så här i slutet av 2010? Tyvärr har jag glömt bort själva historien men poängen är att skratten och glädjetårarna finns dokumenterade. Vi kan tydligt se att de inblandade hade väldigt roligt. Detsamma hade jag när jag tog bilden under ett födelsedagskalas i Billdal, strax utanför Göteborg, i augusti 2010.

 

Det var så roligt,  jag måste skratta...

 

Dokumentera mera!

På återseende 

/Torbjörn


Inlagt 2010-12-30 19:10 | Läst 6303 ggr. | Permalink
Ja jäklar vad kul dom hade! :-D Och så är det sommar. Vår vinter är visserligen rätt mild och snäll, men man blir trött på den ändå.
Svar från pic-tor 2010-12-31 09:42
Ja, det var en trevlig tillställning där jag och en kompis fullständigt överraskade födelsedagsbarnet (?). Här i Knivsta är det rekordvinter med mycket snö och dito kyla. Sommar är aldrig fel :-).
En underbar bild av Glädje...
Svar från pic-tor 2010-12-31 09:44
Tack Ingela. När glada, trevliga människor träffas då blir det också bra bilder :-).
Jag skulle också skratta mig fördärvad om jag hade en så blommig klänning. Men jag gråter när jag tänker på hur långt det är kvar till sommaren. Men plötsligt är man liksom bara där igen å då kanske det blir lite blommigare kläder i rena glädjeyran. :)
Svar från pic-tor 2010-12-31 09:57
Anne-Marie, med den blommiga klänningen, fyllde år. Hon är syster till en gammal barndomskompis och vi hade inte träffats sedan 1968 (?) så gissa om hon blev överraskad (eg. chockad) när jag plötsligt dök upp :-). Visst är vintern på tok för lång. Hur har det blivit så? Men summarn kummar ändå till slut, med blommiga klänningar och bruna ben ;-).

Gott Nytt

/Torbjörn
Kul. Skratt smittar - även på bild. Gott nytt år på dig, Tobbe!

/ mvh FiCa1
Svar från pic-tor 2010-12-31 10:05
Ja, inkubationstiden är väldigt kort när man väl smittats ;-). Jag önskar dig också Gott Nytt År Finn!

/Torbjörn



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg