Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Skitväder här också

Tommy Andersson inbjöd Fotosidans bloggare att visa vilket väder de har i dag. Liksom hos Tommy är det skitväder i Knivsta också. Ösregn så det smattrar mot rutan och julstämningen vägrar infinna sig. Tittar jag ut från mitt arbetsrum ser det ut så här:

Ängeln i rummet ser med förfäran på det förskräckliga vädret

Kul idé Tommy. Jag hoppas att fler hakar på i vårt avlånga land och jag vill se härlig, vit snö.

På återseende

/Torbjörn

Inlagt 2011-12-17 11:04 | Läst 2478 ggr. | Permalink
Ja herregud vilket gråväder du har också, fint med en ängel som värmer upp då :-)
Svar från pic-tor 2011-12-17 11:25
Snöblandat regn, eller är det regnblandad snö, har det övergått i nu men snön försvinner direkt när den når marken. Ängeln piggar upp i det grå :).

/Torbjörn
Skitväder här i Uppsala också... Har en del fotolektioner att gå igenom idag, perfekt väder för att sitta inne och lyssna och pula med fotouppgifter som hör till. :)
Julstämningen lyser verkligen med sin frånvaro, men på vädret tyckte jag att de sa att snön är på väg och kylan likaså. Så, du kan lugna din ängel med att snart så! :)
Hoppas att du får en skön jul, Torbjörn!
/Anna
Svar från pic-tor 2011-12-17 17:13
Sådana här dagar är det mysigt med inomhuspyssel. Ängeln i rummet är pessimist och tror inte att hon får se någon snö till jul ;).
Jag hoppas att du också får en skön jul.

/Torbjörn
Lika samma som hos mig.. Tänker på låten Ängeln i rummet med Eva Dahlgren när jag ser din ängel.. tänk vad en bild kan få en att tänka i andra banor, nästan så man glömmer bort skitvädret där utanför ;)
Svar från pic-tor 2011-12-17 17:17
Bilder sätter igång associationsbanorna och jag tänkte naturligtvis också på Eva Dahlgren när jag tog bilden. Än har vi inte fått se några vintriga väderbilder.

/Torbjörn
Skulle hakat på...men vill inte spamblogga...:-) Jag får hänga på nästa utmaning, men jag kan tala om att det klarnar upp här i Åmål! Vi får nog inte se solen - men nästan! :-)

Ha en skön helg!
/maria
Svar från pic-tor 2011-12-17 17:21
För Åmålsborna finns det alltså hopp om en vit jul ;)? Lyckostar. Hellre snöskottning än gummistövlar. Jag önskar dig också en trevlig helg.

/Torbjörn
Nu kan det bara bli bättre :-))

ing-marie
Svar från pic-tor 2011-12-17 17:23
Så tröstefullt, och sant, Ing-Marie ;).

/Torbjörn



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg