Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Jag har knäböjt, men inte inför kungen...

Jag har knäböjt, men inte inför kungen utan för Alex och Billy. Att montera möbler från IKEA kan liknas vid ett medelpass utan hopp på Friskis och svettis. Det är mycket knäböjande och upp och ner. Nu har jag precis monterat ihop två Billyhyllor och håller på med hurtsen Alex. Just nu står jag inför ett svårt dilemma. När jag var färdig med hyllorna så fick jag en spik över. Nu undrar jag om jag ska lämna tillbaka den till IKEA? Jag tror nämligen att det är gjort med beräkning. Kamprad är en lurig rackare och han vill nog testa köparnas ärlighet. Kanske väntar en toppbefattning inom företaget om jag åker in till Uppsala och lämnar tillbaka spiken? Det blir till att grubbla över helgen.

När Alex nästan var färdigmonterad hade saken plötsligt hamnat i ett helt annat läge. Det fattades två träpluggar! Kamprad ger och tar. Det blev till att åka in till Uppsala och mot kvitto få två nya träpluggar över disk. Men spiken den lämnade jag hemma. Jag tror inte längre på något toppjobb inom IKEA. Kamprads vägar äro outgrundliga.

Jag har knäböjt för Alex och Billy

När Alex nästan var färdigmonterad märkte jag att två träpluggar saknades

Efter en tur in till IKEA i Uppsala står Alex äntligen klar att använda. Diplomet har sin egen historia. Den återkommer jag till

I Alex tänker jag förvara mina förstoringar och lådorna rymmer storlekar upp till A2. Nu återstår bara att gå till sophuset med allt emballage och att fylla Alex och Billy med innehåll.

På återseende

/Torbjörn

Inlagt 2011-12-17 18:38 | Läst 2197 ggr. | Permalink
En förvaringsmöbel för sina kopior var ingen dum idé. Ha en God Jul nu Torbjörn. :)
-affe
Svar från pic-tor 2011-12-18 10:47
Det är praktiskt att kunna samla alla förstoringar på ett ställe och egentligen borde man printa ut mycket mer än man gör. En förstoring är ju också en form av backup.

Jag önskar dig också en God Jul

/Torbjörn
Oh yeah! Billy satte jag ihop för 25 år sen. Snacka om klassiker.

God jul!

Tommy
Svar från pic-tor 2011-12-18 10:50
Jo, det har blivit ett antal Billyhyllor genom åren :). Nu har det kommit en djupare variant, som jag nu köpte, där du får plats med stora fotoböcker t ex.

God Jul

/Torbjörn



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg