Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Ängeln i rummet är gladare i dag

Ängeln i rummet är gladare i dag för i natt snöade det och marken är täckt av snö. Förhoppningsvis får den ligga kvar till jul och det får gärna komma mer och samtidigt bli lite kallare.

Ängeln i rummet är på bättre humör i dag

På återseende

/Torbjörn

Inlagt 2011-12-18 11:12 | Läst 1889 ggr. | Permalink
Hej hopp det tar sig. Lite Eva Dahlgren vibbar där ;-)
Svar från pic-tor 2011-12-20 10:00
Kanske har Eva Dahlgren också en sådan här ängel i sitt rum och i så fall har den kanske inspirerat henne till den fina sången :).

/Torbjörn
Visst blir det så mycket ljusare !
Här har det vräkt ned i dag så plogbilen har varit här för första ggn. i år.

Ing-Marie
Svar från pic-tor 2011-12-20 10:06
Lite snö gör stor skillnad för det är ju mörkret som är värst den här årstiden. Kul att ni fått ordentligt med snö nu för när jag var upp till Göranssons arena och tittade på SAIK för två veckor sedan var det grönt :).

Ha det gott

/Torbjörn
Vitt och fint även här i Bromma, men risken är stor att det slaskar bort om vi inte snart får lite kyla också. Ängeln ser ut att stråla av glädje över snön.
Svar från pic-tor 2011-12-20 10:12
Mina två änglar ger stämning och lyser upp i vintermörkret. De har funnits med länge och det känns fint att de vakar över radhusets fram- och baksida :). En amerikansk väderprognos säger att vi ska få en mild vinter i det här landet och det innebär nog att det blir mycket slask och is om vartannat vilket jag inte gillar alls.

Ha det gott

/Torbjörn



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg