Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Jag går här för mig själv och läser i en bok

Jag storstädade häromdagen och rensade bort så gott som alla mina bilder. Efter ett blogginlägg om konvertering av digitala bilder till svartvitt tog det hus i helsike hos somliga och det maler på fortfarande. Men vill man läsa bibeln som en viss potentat gör det så kan det bli så här.

Jag har inget behov att positionera mig ej heller någon position att försvara, varken inbillad eller bekräftad. Jag är dessutom en person med hög integritet och fjäsk och inställsamhet är mig totalt främmande. Trots detta kände jag efter vad som hänt en stor olust och trötthet och bestämde mig för att städa bort nästan alla mina bilder. Mitt medlemskap löper snart ut och jag kände då ingen större lust att förlänga det.

Efter att ha sovit på saken bestämde jag mig, trots allt, att fortsätta en period till. Det får bli en nystart med storstädade arkiv. Jag lämnar det gamla och fortsätter med det nya. Analogt och digitalt. Färg och svartvitt. Rena och skitiga konverteringar.

Jag går här för mig själv och läser i en bok


Kärleken till fotografering har inte rubbats och jag tänker fortsättningsvis fortsätta skriva blogginlägg om det som mig behagar. Min integritet är inte heller rubbad och fjäsk och inställsamhet kommer också i fortsättningen att lysa med sin frånvaro.


På återseende

/Torbjörn

Inlagt 2012-06-13 11:04 | Läst 2283 ggr. | Permalink
Bra Tobbe!
//Leffe
Svar från pic-tor 2012-06-23 15:49
Tack så mycket Leif.

/Torbjörn
Klart du ska fortsätta ! Jag vill läsa dina bloggar och se dina bilder
Kram Marianne
Svar från pic-tor 2012-06-23 15:52
Tack så mycket Marianne! Jag hamnade i en vågdal och tappade lusten. Nu känns det bättre och jag tar nya tag igen. Jag hoppas att allt är väl med dig.

/Torbjörn
Tur att du tog ditt förnuft till fånga och valde att fortsätta! Det skulle bli tomt här utan dig! =)
Ha det bäst!
Svar från pic-tor 2012-06-23 15:58
Tack Heléne för dina rara ord. Inte kan jag lämna FS så länge du och alla andra trevliga människor finns kvar :).

Ha det bra med ditt nya öga

/Torbjörn
Skönt att du fortsätter Torbjörn, och vad det gäller bilder så är det upp till var och en att själv bestämma hur han vill ha dem. Själv gör jag mina bilder som jag känner för.
Ha det gott//Rolf
Svar från pic-tor 2012-06-23 16:00
Tack så mycket Rolf. När det gäller våra egna bilder så är vi helt och hållet enväldiga.

Ha det bra

/Torbjörn
Jag tror att det kan vara bra att göra en storstädning när man känner sig leds, jag brukar göra det själv med jämna mellanrum. Det ger mig en nystart på något sätt. Jag kan också bli lite trött på tonen som ofta uppstår om man har olika uppfattningar om saker och ting här på fs, men det är nog inte så mycket att bry sig om egentligen.
Kör hårt Torbjörn!
/Affe
Svar från pic-tor 2012-06-23 16:00
Tack Alf för din uppmuntrande kommentar.

/Torbjörn



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg