Tobbes blogg

Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Lagrade bilder och cirkelvandring

Så var jag tillbaka ute i smeten igen. Den här gången utan större ansträngning för jag gjorde nedslag i bildarkivet. En dag i mitt arkiv skulle man kunna säga. Det är bra att ha lite bilder på lager, som man kan plocka fram när färskvarorna lyser med sin frånvaro. Bilder mår ju likt vin och ost bra av att lagras en tid och bäst-före-datum existerar knappast här.

Alla bilder är från Syndikalisternas 1:a maj demonstration i fjol. Bland de som demonstrerade kunde man bl a se Mattias Gardell, som till vardags är professor i religionshistoria i Uppsala. Han har en bror som kanske är mer känd, nämligen Jonas Gardell. Mattias är mycket engagerad i palestiniernas sak och har deltagit i Ship to Gaza ett par gånger. Han är kanske mest känd som stor kännare av Islam och har skrivit flera böcker i ämnet.

En och en halv

Det tål att tänka på

Står ut

Teknikmöte

Mitt i kampen

Professor Gardell

Färdriktning

Möte med okända

Metallskodd


Oavsett vad jag fotograferar så återvänder jag alltid till gatans värld och cirkelvandringen via andra genrer sluts på nytt. Kanske är det här jag hör hemma.

Påvens cirkelvandring tycks också lida mot sitt slut. Hoppas han nu får lite lugn och ro, och frid i sinnet, utan en massa tjafs med trilskande butlers och kardinaler. Han behöver inte heller längre grubbla över kondomers användning. Likt Fantomen blir han nu en helt vanlig man, som snart kan ses vandra omkring på Roms gator eller i hemtrakterna i Bayern

På återseende

Torbjörn

Inlagt 2013-02-11 15:05 | Läst 3374 ggr. | Permalink
Härliga gatufoto Torbjörn:o)
Kram
Svar från pic-tor 2013-02-13 13:02
Tack så mycket Synnöve! Vad roligt att du gillar mina bilder från gatan.

/Torbjörn
Superbra gatubilder!!
Svar från pic-tor 2013-02-15 15:10
Tack Mikael för din trevliga kommentar.

/Torbjörn



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg